fredag 8. mars 2013

Sengeteppe nr.3

Sengeteppe nr. 3 er ferdig. Her er det remser på 2.5 inch som jeg har kuttet opp igjen på 9 inch. Enkelt men jeg syns det ble ok. Dette ble det minste av de tre teppene. I morgen skal jeg på kurs med ei super dame. Spennende. Ha ei god helg alle bloggere.

onsdag 6. mars 2013

Pute sydd med pappmaler.

Her har jeg sydd en pute, med mønster i fra det nyeste Quiltemagasinet. Blomsterbladene er sydd med pappmaler. Morsom og ganske rask å sy.

tirsdag 5. mars 2013

Løper med Quick Curve Ruler

Igår hadde jeg en koselig sydag med to gode venninner. Her er mitt resultat. Har fått kjøpt meg Quick Curver linjalen. Syns den var vanskelig å få skjært nøyaktig med. Synes skjæreåpningen var stor. Måtte renskjære den flere ganger etterhvert som jeg sydde delene sammen. Men øvelse gjør vel mester, så jeg prøver nok igjen.

lørdag 2. mars 2013

Sengeteppe i bargelloteknikk

Så er sengeteppe nr to ferdig gitt, men så kjenner jeg det i armen min også da. Dette teppe ble påbegynt ihvertfall for fem år siden på hytta ned på Strandlykja. Det ble liggende halvferdig i en bærepose langt inni skapet.Men endelig er det klart til å legges på ei seng på fjellet. Fornøyd med meg selv nå.